Відео Спорт Фото

“Ураган” у серії пенальті поступився “Енергії” путівкою до півфіналу (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 12 березня, івано-франківський “Ураган” вдруге у серії післяматчевих 6-метрових поступився львівській “Енергії” в 1/4 фіналу Екстра-ліги, повідомляє sport.if.ua

ураган

Друга серія “енергетичного” дербі в рамках чвертьфінальної серії плей-офф очікувалася з великим інтересом. Адже багато хто хотів дізнатися: чи зможе “Ураган” після прикрої домашньої поразки в серії пенальті зібратися і створити інтригу в серії? І якщо говорити про матч в цілому, то він виправдав очікування. Тому що в ньому було все: і інтрига, і хвацько закручений сюжет, і справжнє “енергетичне” дербі, – повідомляє сайт “Урагану”.

ura-en141play155

Порівняно з матчем в Івано-Франківську, головний тренер “Урагану” Іван Скіцко зробив деякі зміни в складі, причому в двох четвірках відразу. Так, у першому квартеті замість Кефи з’явився Пелех, а в другому Баланик зайняв місце Горбатого.

Втім, як показав хід гри, наставнику “драконів” незабаром довелося повернутися до колишніх поєднань. Але це було пізніше. А поки що “дракони” намагалися нав’язувати своїм візаві ту гру, яка була вигідна саме гостям. Вони зробили ставку на пресинг, і часом він приносив плоди.

ураган

Більше того – в одному з епізодів саме пресинг ледь не призвів до голу у ворота Кардаша. Лясковський активно запресингував воротаря “Енергії”, і той, вибиваючи м’яч, влучив у “вісімку” “Урагану”. І щастя Кардаша, що м’яч не відскочив від Лясковського у ворота. Той же Лясковський своєю активністю змушував ще кілька разів помилитися львів’ян. Але результатів це гостям не приносило. Так само як не приносили успіху і ті моменти, які були у прикарпатців в першому таймі. Досить згадати хоча б забійний момент Зварича – Михайло, перебуваючи перед воротами, пробив вище воріт.

ura-en141play189

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.