Спорт

«Ураган» пропонує абонементи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Зі встановленням трибун у манежі Коледжу фізвиховання шанувальники міні-футболу відразу відчули якісні зміни. Досі про програми лояльності футбольних клубів можна було прочитати хіба у новинах про Прем’єр лігу чи закордонний футбол. Та відтепер шанувальники футзалу можуть придбати сезонні абонементи на усі домашні матчі івано-франківського «Урагану» та відчути, що улюблений клуб пам’ятає про них і дорожить своїми вболівальниками.

Нині вартість квитків на «Ураган» становить від 15 до 25 грн. Безкоштовний вхід передбачений для дітей віком до 14 років і пенсіонерів. Отже, клуб пропонує уболівальникам VIP‑картки та абонементи. Власники VIP‑картки отримують постійне місце на гостьовій трибуні – сектор VIP. Під час матчу власникам VIP‑карток пропонується чай, кава, солодощі. Абонемент дозволяє вболівальнику обрати будь-яке постійне місце на трибунах. На домашніх матчах «Урагану» займати це місце може тільки власник картки.

Окрім цього, власники абонементів і VIP‑карток отримують:

• безкоштовну передматчеву програму до кожної гри;
• інформацію про результати матчів кожного туру (e-mail або sms);
• інформацію про усі заходи та акції клубу (відкриті тренування, турніри, дитячі змагання, зустрічі з уболівальниками тощо);
• особисте привітання з нагоди дня народження;
• повідомлення про участь у розіграші цінних подарунків.

І найголовніше, придбавши абонемент, уболівальник економить солідну суму грошей.

Охочі стати власниками абонементів можуть зробити це, зателефонувавши за тел.: (0342) 52‑30‑72, 59‑44‑75. Також абонементи можна придбати безпосередньо у фойє манежу Коледжу фізвиховання.

Як повідомляють в «Урагані», усі кошти, реалізовані з продажу вхідних квитків‑купонів, сезонних абонементів і VIP‑карток підуть на розвиток міні-футболу, зокрема – дитячо-юнацьких секцій в Івано-Франківську а області.

 


До теми

Новий сезон у футзальній Вищій лізі дивує все більше. Третій тур чемпіонату приніс уболівальникам ще кілька несподіваних результатів. «Ураган» здобув важливу перемогу у Львові над одвічним принциповим суперником – «Енергією» 1:3. Відзначилися Сергій Чепорнюк, Петро Шотурма та Андрій Сімка. Чемпіон України, львівський «Тайм» вдома не зміг здолати харківський «Локомотив» і поступився з рахунком 4:7. Ще один футзальний гранд, донецький «Шахтар» програв вдома «Єнакієвцю» у донбаському дербі 2:4. Наразі в активі лідера, «Єнакієвця» – 7 очок, а команди на п’ятому місці, «Енергії» – 6 пунктів. «Ураган» з тими ж шістьма очками йде четвертим. У неділю, 27 верес-ня, підопічні Сергія Гупаленка гостюватимуть у севастопольського «ПФС». Вдома побачимо їх 3 жовтня. Тоді до Івано-Франківська приїде «Єнакієвець».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.