Спорт

«Ураган» практикується на поляках

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-франківський «Ураган» зіграв п’ять товариських матчів на тренувальному зборі у Польщі. Іванофранківці працюють в режимі дворазових тренувань. У день спарингів вечірнє або ранкове тренування змінює контрольна гра.

У першому спарингу, в четвер, 4 серпня, наша команда розгромила дебютанта польської екстракласи «Марвіт» з міста Торунь 0:6. По разу у воротах суперників розписалися Петро Шотурма, Роман Кіндратів, Євген Валенко, Валентин Цвєлих, Сержао та Роман Кордоба.

Наступного дня чемпіонам України протистояв «Рекорд» з Бєльсько-Бялої, де наразі базується «Ураган». Перемогли поляки 4:3. У цьому матчі перший гол у складі іванофранківців забив Мукадо, також відзначилися Шотурма і Сержао.

Результативною нічиєю 5:5 завершилася зустріч з віце-чемпіоном Польщі краківською «Віслою Кракбет». У цьому матчі у воротах «Урагану» відстояли усі три голкіпери: Кирило Ципун, Роман Колток і Максим Щербина. Хет-триком у матчі відзначився Цвєлих, ще по м’ячу забили Мукадо і Валенко.

Уже в понеділок суперниками підопічних Сергія Гупаленка знову став торуньський «Марвіт», який взяв реванш за поразку – 3:2. Голи у складі української команди забивали Цвєлих та Кіндратів.

Тим часом черговим новачком у складі чемпіонів України під час літнього міжсезоння став 32-річний бразилець Карліньос (повне ім’я – Карлос Роберто Феррейра де Бріто). Контракт у латиноамериканця розрахований на один рік, і в новій команді він виступатиме під ігровим номером 3.

У вівторок ввечері «Ураган» зустрічався з чемпіоном Польщі «Академією» з міста Пнєв. Команди розійшлися нічиєю 5:5. За «Ураган» відзначалися Кордоба, Шотурма, Сержао та дублем Біро Жаде. Вже 11 серпня у Бєльсько-Бялій іванофранківці стартують на товариському турнірі «Beskidy Futsal Cup».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.