Спорт

«Ураган» переміг у двох польських спарингах

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-франківський «Ураган» продовжує свій передсезонний збір у Польщі. Упродовж двох днів підопічні Сергія Гупаленка провели два товариські матчі і в обох святкували перемогу. Спочатку в Бєльсько-Бялій прикарпатці були сильнішими за місцевий «Рекорд», котрий нещодавно став переможцем міжнародного турніру «Beskidy Futsal Cup 2010». А потім «ураганівці» переграли краківський «Купчик Даркомп».

Перший спаринг за згодою суперників пройшов у форматі 3х20 «брудного» часу. Перший період виграв «Ураган» – 2:1, у другому переміг «Рекорд» – теж 2:1. У третьому таймі прикарпатці двічі. В результаті 5:3.

У Мислєніце, поблизу Кракова, подужали сьому команду Польщі – «Купчик Даркомп». Підопічні Сергія Гупаленка знову перемогли, цього разу з рахунком 6:4. «Ураган» сповна довів свою перевагу ще в першому таймі, коли на п’ять голів франківців поляки зуміли відповісти лише одним. Після перерви на майданчику дедалі більше ігрового часу отримали молоді гравці – 20‑річний Андрій Космірак та 17‑річний Тарас Королишин, котрі наразі перебувають на перегляді. Наприкінці зустрічі, в основному на останніх хвилинах при грі в більшості «Купчик» таки зумів скоротити розрив у рахунку – 6:4.

Додому ураганівці повертаються 20 серпня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.