Спорт Фото

Франківський “Ураган” переміг на турнірі у Хмельницькому

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 10 жовтня, у Хмельницькому відбулися завершальні матчі товариського турніру “Покрова – наша мати!”. У першій грі між собою зійшлися “старі-добрі знайомі” – “Ураган” та “Спортлідер+”, повідомили на сайті НФК.

ura_sport02

Дві команди Екстра-ліги досконало вивчили одна одну у серпні на передсезонних турнірах, де зустрілися тричі за неповні два тижні. А на початку вересня ці ж суперники відкрили новий сезон в Івано-Франківську, зігравши стартовий поєдинок чемпіонату. У першому турі, нагадаємо, перемогу відсвяткували гості – 1:4.

ura_sport03

Після двох зіграних турів жовтневого турніру черговий матч “Спортлідера+” та “Урагану” був визначальним у боротьбі за підсумкове друге місце. Причому, хмельничан могла б влаштувати і нічия. Івано-франківці ж розраховували лише на перемогу. Також варто відзначити, що обидві команди делегували до складу молодіжної збірної України по трьох футзалістів, тож обом наставникам довелося перевірити у справі кількох гравців з найближчого резерву.

ura_sport05

У першому таймі Іван Скіцко навіть довірив місце у воротах “Урагану” молодому Роману Джусу, що виступав в обласній першості серед аматорів. Дебютант виправдав очікування тренера, залишившись “сухим”. Як і його колега Віталій Біров, що з’явився на майданчику наприкінці першого тайму. А до цього рахунок був вже 2:0 на користь “драконів”. На дев’ятій хвилині Тарас Рудавець прострілив з ауту, і м’яч рикошетом від ноги захисника вперше опинився у сітці воріт “Спортлідера+”. Незабаром Михайло Зваричприйняв класну передачу на правому фланзі і без роздумів пробив у ближній кут – 2:0. До перерви івано-франківці вдало стримували натиск суперника, який активінше почав діяти у другому таймі.

ura_sport08

Віддавши ініціативу хмельничанам, “ураганівці” перейшли на гру “другим” номером і кілька разів могли у контратаках збільшувати свою перевагу, проте виручав Удовиченко і захисники. Та все ж на останніх хвилинах івано-франківці зняли усі питання щодо переможця, тричі вразивши порожні ворота, після того, як “Спортлідер+” пішов рятуватися з п’ятим польовим. По черзі Мар’ян Пелех, Михайло Зварич та Андрій Сімка ударами зі своєї половини покарали господарів за ризик. Отож 5:0 – впевнена перемога “Урагану”, який з двома перемогами гарантував собі принаймні друге підсумкове місце.

ura_sport10

Ураган – Спортлідер+ 5:0 (Рудавець, 9, Зварич, 13, 39, Пелех, 38, Сімка, 40)

Ураган: Джус (Біров, 19) – Кіндратів-к, Сімка, Рудавець, Зварич – Баланик, Горпинич, Корсун, Боргун – Пелех, Ковельський.

Спортлідер+: Удовиченко – Чуднов, Власович, Калуков, Фетько-к – Копко, Шеремета, Мартинюк, Засенко – Атаманюк.

ura_sport11 ura_sport15 ura_sport34 ura_sport28 ura_sport23 ura_sport17 ura_sport16

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.