Спорт

«Ураган» омолодився

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-франківський «Ураган» показав своїх нових гравців. Після минулого сезону, в якому наша команда здобула бронзові медалі Екстра-ліги, вона майже повністю оновилася. З минулого складу в основі залишилися четверо виконавців.

На початку червня у клубі визначили тренерський склад, який готуватиме основну команду до наступного сезону. Сергія Гупаленка на посту головного тренера «драконів» замінив екс-наставник «дублю» Іван Скіцко. Йому допомагатимуть у роботі другий тренер Ярослав Ватаманюк, начальник команди Сергій Кривенький та лікар-масажист Богдан Шкварок.

Дублюючу команду «Ураган-2» очолили головний тренер Юрій Костишин, другий тренер Іван Данилишин і лікар-масажист Михайло Даньків. Наразі точно відомо, що у новому сезоні «дуб­лери» виступатимуть в обласному чемпіонаті серед аматорських команд Прикарпаття.

У вівторок, 17 червня, в офісі НФК «Ураган» було людно. Тут нова команда зустрілася з керівництвом клубу. Загалом угоди уклали одразу з десятьма гравцями «дублю».

«Дякую керівництву клубу, що довірили нам бути в команді, – говорить колишній капітан «Урагану-2» Михайло Зварич. – Звісно, нам треба ще багато працювати, рости й доводити, що ми достойні місця в основі. Будемо старатися. Будемо робити все, щоб перемагати і займати найвищі місця».

З «бронзового» складу в команді залишилися два досвідчені «гвардійці» 35-річний капітан Роман Кіндратів, 30-річний Андрій Сімка, 26-річний воротар Роман Колток та вихованець клубної ДЮСШ 24-річний Орест Боргун.

«У мене були пропозиції як з України, так і з-за кордону, – розповідає Андрій Сімка, який виступає за «Ураган» уже 12 років. – Але не все вирішують фінанси. Роки, які я провів в клубі, не пройшли марно. Я тут встановлювався як гравець, особистість, були й злети, і падіння. Тому, порадившись із дружиною, вирішив продовжити співпрацю з «Ураганом».

«Я подивився в очі наших гравців і побачив, що вони готові до нових випробувань, – каже президент НФК «Ураган» Олександр Бубен. – Не кожному гравцю у віці 17-21 рік випадає такий шанс. Звісно, будуть хвилювання, але головне, що створений професійний колектив. Думаю, прогрес буде. Хлопці зростатимуть індивідуально, зростатиме уся команда, ми будемо показувати яскраву гру».

НФК «Ураган» сезону 2014-2015

Воротарі: Віталій Біров, Роман Колток.

Польові гравці: Василь Баланик, Орест Боргун, Юліан Горбатий, Михайло Зварич, Роман Кіндратів, Юрій Ковельський, Ігор Корсун, Антон Лясковський, Павло Миколюк, Мар’ян Пелех, Тарас Рудавець, Андрій Сімка.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.