Спорт Фото

“Ураган” мінімально програв харківському “Локомотиву” (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 22 січня, івано-франківський “Ураган” у 17-му турі Екстра-Ліги приймав у себе на майданчику лідера турнірної таблиці харківський “Локомотив”. Поєдинок розпочався з атак харків’ян. Однак “дракони” діяли надійно, не дозволивши забити “Локомотиву” уже в дебюті матчу.

ura20160122_1

Проте лідери чемпіонату, які, до слова, програли лише раз, все-таки відкрили рахунок на 8-ій хвилині матчу. Голкіпер “Урагану” Віталій Біров невпевнено зіграв у воротарському майданчику, чим скористалися “залізничники” – екс-ураганівець Євген Валенко вивів “Локомотив” уперед – 1:0.

Далі підпопічні Івана Скіцка стали уважнішими і не підпускали суперників до штрафного майданчика. Втім, і нападникам франківців не вистачало точності, атаки не доводилися до логічного завершення. Таким чином, на перерву команди пішли за мінімальної переваги харків’ян.

ura20160122_3

У другому таймі “дракони” почали діяти більш впевнено, але й цього було недостаньо, аби зрівняти рахунок. “Локомотив” грав на контратаках, однак тепер Біров надійно захищав ворота. Господарі майданчику так і не змогли пробити оборону опонентів. Не допоміг навіть і п’ятий польовий гравець. Занадто уважними були захисники “залізничників”.

Після цієї виїзної перемоги “Локомотив” закріпив лідерство в чемпіонаті, вигравши 14 з 15 своїх поєдинків. “Ураган” натомість зазнав уже четвертої домашньої поразки і посідає сьоме місце у турнірній таблиці Екстра-Ліги.

ura20160122_2

Наступний поєдинок “дракони” зіграють 20 лютого вдома проти рівненського “Кардинала”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.