Спорт

Unisport – різноманітний вибір спортивного спорядження

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Щоб тренування будь-яким видом спорту, активний відпочинок, приносили лише позитивні емоції, були максимально ефективними, важливо правильно підбирати інвентар. Магазин Unisport пропонує допомогу у виборі спорядження, інвентарю та одягу для активного відпочинку.

Магазин Unisport

Особливості асортименту

Велика кількість товарів представлена в категорії велосипеди та вело аксесуари. Тому якщо ви давно хотіли навчитися кататися на велосипеді або купити новий байк, вам буде з чого вибрати. На вибір представлені велосипеди:

  • гірські,
  • міські,
  • гібридні,
  • електро,
  • двопідвіси,
  • шосейні,
  • циклокросові,
  • гравійники,
  • круїзери та багато інших різновидів.

Для дітей ви можете вибрати біговелі, дитячі велосипеди. Якісний двоколісний транспорт допомагає малюкові розвивати координацію, усі групи м’язів. Крім того, їздити на біговелі чи дитячому велосипеді просто весело. Для дітей старшого віку та підлітків представлені дитячі самокати, на яких можна просто кататися або вивчати складні трюки. Також ви можете вибрати звичайні чи трюкові самокати для дорослих.

Великим вибором є і велоаксесуари: дрібні комплектуючі, дитячі велокрісла, велосипедні шоломи, ліхтарі, велосипедні комп’ютери, сумки та багажники. Також ви можете вибрати якісне велосипедне екіпірування, в якому їздити легко по будь-якій трасі. Наприклад, велотуфлі допомагають передавати зусилля ніг на педалі, забезпечують надійний контакт із педалями. Велоокуляри захищають очі від сильного вітру, коли райдер їде на швидкості. До того ж, велоокуляри захищають від дрібних мошок, які можуть спричинити аварійну зупинку.

Спортивне спорядження

спортивный интернет-магазине Юниспорт

Великий вибір товарів пропонується й інших видів спорту. Для драйвового скейтбордингу представлені якісні скейтборди та лонгборди, на яких ви зможете виконувати найскладніші трюки. Професійні та плавці-початківці можуть вибрати окуляри, шапочки для плавання, маски для плавання, беруші, затискачі для носа.

Займатися спортом вдома можна, якщо вибрати бігову доріжку, представлену в магазині широким асортиментом.

Популярним видом спорту є катання на роликах. У магазині Unisport ви можете вибрати ролики чоловічі, жіночі та дитячі, набори захисту від провідних брендів.

Чому вигідно купувати у магазині Unisport?

Прокат инвентаря в магазине Unisport

Окрім великого вибору товарів та аксесуарів, покупці можуть розраховувати на консультації при покупці. Не завжди можна легко зорієнтуватись у великому виборі товарів, тому кваліфіковані консультації фахівців допоможуть.

Мешканці міста Харків можуть скористатися послугою прокат – орендувати можна сноуборди, лижі, гірськолижні костюми. Прокат сноуборду в Харкові є особливо актуальним для новачків, оскільки дозволяє визначити, який саме тип спорядження підходить вам найбільше.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.