Спорт

Українські клуби у Лізі Європи – букмекери ставлять на “Олександрію” (ПРОГНОЗ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Два українські футбольні клуби змагатимуться сьогодні за право потрапити до наступного раунду Ліги Європи.

Вчорашня провальна гра київського «Динамо» зі швейцарцями «Янг Бойз» стала розчаруванням, тому сьогодні українські уболівальники очікують позитивних емоцій від гри та перемоги від улюблених команд на шляху до групового етапу Ліги Європи. Нагадаємо, що фінальний матч турніру Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 років пройде в Києві 26 травня 2018 року.

Зокрема команда «Олександрія» під керівництвом Володимира Шарана, футболіста та тренера, спробує подолати перший раунд кваліфікації у матчі із румунською «Астрою». Як відомо перший матч на полі суперника завершився у нічию – 0:0. Саме тому, не дивлячись на деякі втрати у складі команди, олександрійційцям потрібно виграти, інший результат їх не влаштує.

Так як минулого року в дебютному матчі на євроарені «Олександрія» поступилась хорватському «Хайдуку» на власному полі з рахунком 0:3, то сьогодні може відбутись історична подія, і вони заб’ють свій перший м’яч у матчах за єврокубок. Крім того «Астра» у двох останніх виїзних матчах Євро Ліги не забивала у ворота господарів поля.

Матч пройде в Олександрії на місцевому стадіоні «Ніка», який вміщує 7 000 глядачів. Судити матч буде австрійська бригада арбітрів на чолі із Олівером Драхтою. Букмекери віддають перевагу команді Володимира Шарана: на перемогу олександрійців приймають ставки з коефіцієнтом 1,8-1,85, на нічию – 3,25–3,49, на перемогу румун – 4,19-4,33.

Матч можна буде переглянути на каналі “Футбол-2” о 20:00.

Інший представник України – донецький «Олімпік», зустрінеться з грецьким ПАОК у Салоніках. Як відомо перший їхній матч завершився нічиєю – 1:1. Тоді він пройшов на київському стадіоні «Динамо» та зібрав найменшу кількість вболівальників за всю історію виступів українських команд в євротурнірах.

Результат першого матчу, який видався дещо сенсаційним, залишає українцям непоганий шанс на загальну перемогу.

Команді Романа Санжара необхідно перемогти греків на їхньому полі «Тумба». Також для загальної перемоги, за сумою двох матчів, донеччан влаштує і нічия – 2:2, 3:3 і т. д.

У матчі із ПАОК може зіграти вихованець ВПУ-21 Віталій Федорів, який у першій грі із греками не потрапив до заявки «Олімпіка».

Натомість, Іван Брікнер був у заявці на перший матч, але через травму сьогодні у Салоніках він не зіграє. Нагадаємо, що футболіст у 2013 році виступав за івано-франківський «Тепловик» у чемпіонаті області та провів за нього 11 матчів.

Цей матч, ПАОК – «Олімпік», доручили обслуговувати арбітрам із Болгарії на чолі з Івайло Стояновим. На думку букмекерів, як і у першій грі, команда Романа Санжара є відвертим аутсайдером. Коефіціент на перемогу “Олімпіка” становить 10.50, тоді як ПАОК – 1.31, коефіцієнт на нічию становить – 4.70.

Подивитись цей матч ви зможете на каналі “Футбол-1” о 21:00.

Жеребкування наступного етапу Ліги Європи УЄФА відбудеться завтра, 4 серпня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.