Спорт

Україна-Словаччина. Збірна повертається до Львова після майже дворічної перерви

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 10 листопада, на стадіоні «Арені Львів» національна збірна України з футболу проведе останній матч у 2017 році. Українців чекає товариська гра зі збірною Словаччини.

Обидві команди невдало виступили у відборі на чемпіонат світу 2018. Словаки у своїй групі зайняли друге місце та стали дев’ятою командою серед усіх других. А право грати у плей-офф мали лише вісім. Українська збірна у групі зайняла третє місце, поступившись в останньому матчі команді Хорватії. До речі, 9 листопада у першому матчі плей-офф хорвати впевнено переграли збірну Греції з рахунком 4:1.

Збірна України повертається до Львова після майже дворічної перерви, до того стадіон дискваліфікувала ФІФА.

Між собою команди зустрічалися п’ять разів. В активі кожної по перемозі, три нічиїх, за голами — 5:5. Два матчі між суперниками припали на відбірковий турнір чемпіонату Європи 2016, за результатами якого обидві збірні виступали у Франції. У Києві українці тоді програли — 0:1, а в Словаччині матч завершився внічию — 0:0.

Сьогодні українська збірна зіграє у Львові 15-й раз. Шість матчів синьо-жовті провели на стадіоні «Україна», вісім — на «Арена Львів». Жодного разу не програвали — 12 перемог і дві нічиї.

При цьому для керманича збірної Андрія Шевченка це буде перший матч у Львові в якості головного тренера.

«Наша команда задоволена тим, що повернулася до Львова. Ми дякуємо вболівальникам за палку зустріч біля готелю, у цьому місті завжди приємно грати», — сказав Шевченко у Львові.

Він запевнив, що сьогодні надасть шанс проявити себе дебютантам, а матч розглядає як один із перших етапів оновлення збірної.

Вартість квитка на матч становить від 50 до 250 грн. При цьому придбати його можна лише з документом, що посвідчує особу. Така новація від ФФУ викликала незадоволення вболівальників , які вважають це обмеженням їхніх прав.

Трансляцію матчу можна буде переглянути на каналі Україна о 20:00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.