Спорт

Україна перемогла Словенію у першому матчі плей-офф на Євро-2016

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 14 листопада, футбольна збірна України перемогла команду Словенії у першому матчі за вихід на Євро-2016, що пройде у Франції.

ua2015[1]

Фани на “Арені Львів” на чолі з Президентом України затамували подих. Лунає свисток – матч розпочався. “Синьо-жовті”, розуміючи важливість поєдинку, одразу ж побігли в атаку.

У першій половині матчу словенці виcтупали у ролі статистів: повне домінування України, яке реалізувалося в гол. На 22-й хвилині відзначився Андрій Ярмоленко. Далі моменти були, але забити не вдалося. Варто зазначити, що футболісти збірної Словенії за перші 45 хвилин матчу завдали тільки один удар по воротах Андрія П’ятова.

На початку другого тайму українці одразу взялися до справи. Уже на 54-ій хвилині матчу Євген Селезньов замкнув прострільну передачу Артема Федецького – 2:0. Через 14 хвилин знову Селезньов бив по воротах Саміра Хандановича, але цього разу Євген влучив у стійку. Після цього небезпечних моментів біля воріт обох команд не було до кінця матчу.

Володіли м’ячем частіше (53% часу), били в ствір воріт більше (6-0) – це і визначило переможця матчу.

Таким чином, зібрна Україна має гандикап у два м’ячі перед другим відбірковим матчем на Чемпіонат Європи, який команди зіграють у вівторок, 17 листопада, в словенському місті Марібор.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.