Спорт

У матчі баскетбольної Суперліги «Політехніка-Галичина» програла «Говерлі»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У черговому матчі регулярної першості чемпіонату України з баскетболу серед клубів Суперліги сезону-14/15 львівська «Політехніка-Галичина», 28 грудня, зіграла з івано-франківською «Говерлою». Гра на паркеті палацу спорту «Галичина» у місті Лева закінчилася перемогою прикарпатців.

650

Стартували «політехи», як і завжди, геть зле. 4:13 після чотирьох хвилин гри – промовистий рахунок. Старання було, так. Але майстерності бракувало, пише galsports.com.

Відрив становив часом і 16 очок, відтак думати про перемогу вже не випадало. Але львівська команда знайшла у собі сили повернути інтригу ще до завершення першої половини. Вдалий відрізок призвів до хорошого настрою у перерві, бо на табло світились 37:42. Третя чверть також подарувала багато надій, різниця вже становила один пункт, але нашої команди ще жодного разу не ставало на цілу гру, тому настав час спаду. «Говерла» протягом гри якось з легкістю закидала триочкові. Та й не лише їх… Дуже швидко рахунок став 49:61. А в останній чверті було дуже сумно. Команди закинули на двох 26 очок, а різниця так і залишалась занадто великою, аби мріяти про перемогу. Під виконання Гімну вболівальниками «Говерли» цей баскетбольний рік добіг свого завершення.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.