Спорт

У Коломиї українські боксери перемогли грузинських з рахунком 6:4 (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Коломиї відбулась міжнародна боксерська матчева зустріч збірних команд юніорів України та збірної Грузії.

Десять запеклих поєдинків розігрались на рингу ФСК «Локомотив». Турнір присвятили пам’яті відомого коломиянина, бронзового призера XXVI літніх Олімпійських ігор у Сіднеї, бронзового призера Чемпіонату світу серед юніорів та срібного призера чемпіонату Європи, учасника XXVII літніх Олімпійських ігор у Афінах, Заслуженого майстра спорту України з боксу – Андрія Федчука, йдеться у сюжеті НТК.

Основне гасло матчевої зустрічі: «Бокс – проти наркотиків». Організатори кажуть, що прагнуть показати приклад молоді того, що варто вести здоровий спосіб життя і уникати шкідливих звичок, натомість обирати спорт.

Глядачі палко підтримували спортсменів. Перед початком турніру команди та присутні в залі виконали державні гімни обох країн, а також грузинські боксери отримали символічні подарунки від своїх українських опонентів, а саме, козацькі булави.

Мабуть, потужна підтримка української збірної таки допомогла нашим хлопцям здобути перемогу у безкомпромісній боксерській боротьбі. Вболівальники побачили серію з 10-ти поєдинків. До складу збірної України входили і чотири коломиянина. Дмитрук Арсен 50 кілограмів поступився грузинському боксеру, у зустрічі за участю Волового Аркадія (75 кг.) зафіксована бойова нічия, Михалушко Ярослав 66 – здобув перемогу та кубок кращого боксера, Микитюк Максим 80+, який зараз виступає за львівську команду – переміг. Всі коломийські спортсмени представляють ФСТ Колос. За підсумками зустрічі був зафіксований результат з рахунком 6:4 на користь української команди.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.