Спорт

У Коломиї провели дитячий турнір з футзалу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 15 січня, в залі ФОСК “Прикарпаття” міста Коломия відбувся дитячий турнір “Престиж” серед гравців 2002-2003 року народження. У змаганнях взяли участь 6 команд. Три з них представляли місто: ЗОСШ №1, ФК “Карпати” та ДЮСШ №1, а ще три Коломийський район – Печеніжин, Велика Кам’янку та Турку, пише sport.if.ua

10933880_845103185554818_1525592493462569441_n[1]

Спочатку команди були розбиті на дві групи, де зіграли в одноколовому турнірі. Після чого в залежності від місць, які вони посіли, зустрічалися між собою в стикових матчах. Бронзові нагороди здобули гравці з смт. Печеніжин, які в поєдинку за третє місце перемогли дитячу команду коломийських “Карпат”. А у фінальному матчі зійшлися двоє представників міста над Прутом – учні ЗОСШ №1 та футболісти ДЮСШ №1. Більш досвідчені представники спортивної школи змогли перемогти своїх суперників з рахунком 2:1.

Але цього дня не було переможців та переможених, адже на кожну команду очікували приємні несподіванки, про які подбала “Ініціативна група з відродження професійного футболу на Прикарпатті” – організатор турніру “Престиж”. Так, наприклад, спеціальний приз для кращого гравця турніру від ФК “Шахтар” отримав гравець команди ДЮСШ №1 Назар Гаврилюк. Також свої подарунки для переможців підготувала Асоціація аматорського футболу України, перший віце-президент якої Олександр Каденко особисто відвідав змагання.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.