Спорт

У Калуші до Дня міста відбудуться перші змагання з крос-кантрі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 27 травня, в Калуші на території Домбровського кар’єру відбудуться велозмагання.

Ініціаторами та головними організаторами “Домбровське МТВ крос-кантрі 2023” є учасники бойових дій та Калуська громада. Перегони проводяться вперше в рамках щорічного Дня міста, інформують “Вікна”.

До Дня міста у Калуші відбудуться перші змагання з крос-кантрі

Захід спрямований на збір коштів для Української Добровольчої Армії, вшанування пам’яті полеглих героїв та розвиток велоспорту в Україні.

Взяти участь в змаганнях можуть діти віком від 14 років і дорослі, які мають відповідну фізичну і технічну підготовку для проходження дистанцій з крос-кантрі, а також не мають протипоказань до участі з боку лікаря.

Учасник допускається до змагань, якщо він згоден, що організатори не несуть відповідальності перед учасниками за його здоров’я і майно, які можуть постраждати внаслідок участі в змаганнях. Оргкомітет рекомендує всім учасникам завчасно пройти медичне обстеження та отримати дозвіл лікаря на участь в змаганнях. А для вікових категорій від 40 років і старших — допуск лікаря обов’язковий.

Також всім учасникам рекомендують застрахувати своє життя та здоров’я, враховуючи той факт, що  участь у змаганнях несе підвищений ризик отримання травм.

Кожен учасник змагається на власному велосипеді, з гальмами на обидва колеса, технічно справному і призначеному для їзди по пересіченій місцевості. Організатори не мають технічної можливості перевірити технічний стан велосипедів всіх учасників, тому кожен учасник несе за це особисту відповідальність. Обов’язковою для кожного учасника  є наявність захисного шолома на дистанції велогонки. Учасник обов’язково повинен мати з собою на маршруті заряджений мобільний телефон.

Розклад “Домбровського МТВ крос-кантрі 2023” буде оприлюднений згодом.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.