Спорт Фото

У Івано-Франківську провели фестиваль дитячого регбі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Протягом двох днів у Івано-Франківську на стадіоні ім. Героїв-пожежників проходили ігри Всеукраїнського Фестивалю дитячого регбі. Учасниками заходу були діти 2003 р.н. і молодші.

До нашого міста прибули київські команди «Пегас» і «Київ-Дарниця», команди ДЮСШ з Ірпеня Київської області і Одеси, львівські «Леви» та команда з Ужгорода. У ролі господарів виступали одразу три команди ДЮСШ-2, сформовані на базі ЗШ №17, ЗШ №25 і ЗШ №26. Останні команди паралельно розіграли і дитячий чемпіонат Івано-Франківська.

Кращою серед тріо виявилась команда ЗШ №17, яка і отримала кубок переможця чемпіонату Івано-Франківська, а гравці нагороджені медалями та грамотами.

Кращою командою Фестивалю стали маленькі регбісти з Одеси, які у вирішальній гри виграли у львівських «Левів». Третє місце зайняла команда з Ірпеня, з якою працюють колишній тренер збірної України Леонід Денбновецький та колишній гравець збірної Сергій Ігнатенко.

Франківські команди, які представляли конкретні загальноосвітні школи, не склали конкуренції гостям і зайняли місця у другій половині турнірної таблиці.

1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.