Спорт Фото

У Городенці провели гандбольний турнір «Герої не вмирають!»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Змагання «Герої не вмирають!» були присвячені пам’яті героїв, які загинули під час Революції Гідності та у боях із агресором на сході України. Головним спонсором турніру стала Галина Микитюк, директор благодійного фонду «Світ для дітей».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У залі Городенківській ДЮСШ були родини загиблих городенківців: батько Андрія Галая — Микола, мати Василя Білика — Оксана, батько Степана Стефурака — Степан та дружина Юрія Дутчака — Мирослава.

Посеред залу виклали тризуб із запалених лампадок, стіни та вхід у зал прикрасили банерами з фотографіями героїв. Перед початком турніру пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

За нагороди змагалися дев’ять команд дівчат та хлопчиків із Тернопільської, Чернівецької, Закарпатської, Івано-Франківської областей та Києва. Переможцем серед хлопчців стала команда «Городенка-1», їм дещо поступилися коломияни та гості з міста Герц.

Серед дівчат перемогу також здобули городенківці, срібні призери минулорічного чемпіонату України на приз клубу «Стрімкий м’яч». За ними стали юні спортсмени з Києва та команда із Закарпаття.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.