Відео Світ Спорт

У Франківську зал для таеквондо відкрили показовим виступом «Воїнів року» (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 24 грудня, в Івано-Франківську врочисто відкрили спортзал для занять таеквондо. Ще у вересні в підвальному приміщенні на Галицькій, 80а його облаштували члени міського осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до ІТФ. Там бойовому мистецтву навчають і дітей, і дорослих.

img_9785

У залі є три приміщення для занять, в одному з яких постелили якісне спеціальне килимове покриття доянг. Також є роздягальні та санвузол.

На врочистому відкритті залу символічну стрічку перерізав президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до ІТФ, володар чорного поясу 5-го дану, міжнародний інструктор Моргошія Онісе. Він побажав тренерам сильних і майстерних вихованців.

У голови міського осередку Сергія Данищука тренуються і діти, і дорослі. Пригадує, як одного разу його малий вихованець проходив атестацію на жовтий пояс, а одразу після нього екзамен складав уже тато.

Після офіційної частини для півсотні присутніх лауреати 5-ої церемонії нагородження прикарпатських єдиноборців «Воїн року 2016» провели показові виступи. Серед них – Сергій Токарєв, Юлія Тарновська, Максим Прус, Валерій  Паньків та Олександр Микицей.

Їх тренує наймолодший в Україні володар чорного поясу 4-го дану таеквон-до Андрій Данищук. Каже, то був маленький розігрів.

Після цього охочих навчали оригінальних технік: поклон, стійка, удари тощо.

img_9778

З понеділка до п’ятниці зал працює від 17:00 до 21:00, у суботу – 11:00 – 15:00. Можливі й індивідуальні заняття з 10:00.

img_9782

Аби дізнатися більше, звертайтеся до тренерів – 095 531 88 83 (голова міського осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до ІТФ Сергій Данищук), 099 208 94 46 (наймолодший в Україні володар чорного поясу 4-го дану таеквон-до Андрій Данищук).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.