Спорт

У Франківську відбувся новорічний чемпіонат області з легкої атлетики (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Впродовж двох днів 27 та 28 грудня в легкоатлетичному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України відбувся новорічний чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики та відкритий новорічний чемпіонат міста Івано-Франківська у приміщенні. У змаганнях брали участь понад 200 легкоатлетів області та команда Буської ДЮСШ Львівської області.

Атлети змагались у 14 легкоатлетичних дисциплінах, зокрема: штовхання ядра, стрибки у висоту, довжину та потрійний стрибок, біг  50,200,400,800,3000 метрів, а також спортивна ходьба на дистанціях 5000 м, 3000 м ( чоловіки, жінки) та 2000 метрів і завершальний вид програми – комбінована естафета 4-х 150 метрів  (чоловік, жінка, чоловік, жінка), пише прес-служба МВК.

Організатори змагань  – Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області, правління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Переможці та призери змагань отримали нагороди – медалі, грамоти та солодощі від заслужених тренерів України з легкої атлетики Михайла Перегінця, Євгена Єрузеля, Дмитра Яремчука та Петра Лабича. В урочистому нагородженні також  взяли участь заслужені працівники фізичної культури та спорту України Галина Карабіна та Василина Антонець.

Ці змагання є завершальним етапом легкоатлетичного сезону 2016 року в області. Легкоатлетичний сезон 2017 року розпочнеться 11 та 12  січня із Зимового чемпіонату області у приміщенні та Кубка області з легкоатлетичних метань.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.