Спорт Фото

У Франківську відбувся ІІ кубок Danyshchuk team з таеквондо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В суботу, 25 вересня, у спорткомплексі на вулиці Симоненка в Івано-Франківську відбувся ІІ кубок Danyshchuk team. Організував змагання обласний осередок Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-до І.Т.Ф (ВАСТ).

У турнірі взяли участь понад 100 спортсменів з Івано-Франківської міської територіальної громади та області, пише Репортер. Це вже другий кубок Danyshchuk team, перший був присвячений 10-річчю створення клубу.

Змагання обслуговувала кваліфікована бригада суддів, троє з яких мають міжнародну категорію «В» з Таеквон-До І.Т.Ф. Головним суддею турніру був голова обласного осередку ВАСТ, президент спортклубу Danyshchuk team Андрій Данищук.

На урочисте відкриття змагань завітали: депутатка облради Наталя Чаплинська, керівник обласного відділення НОК Мирослав Карабін, заступник директора департаменту молодіжної політики та спорту міськради Назарій Куземка, директор Народного дому села Угорники Володимир Бардецький та інші. Також на турнірі був і вихованець Danyshchuk team, чемпіон Європи з таеквондо 2017 року Валерій Паньків.

Спортсмени змагалися у трьох видах програми таеквондо: формальні вправи (туль), спаринг (мацогі), спец-техніка (тук-джі) – з дотриманнями протиепідеміологічних заходів. Змагання були видовищними, панувала справжня атмосфера спортивного свята.

Найкращі результати турніру продемонстрували:
  • Софія Кліщ – дві золотих, одна срібна нагорода (тренер Андрій Данищук),
  • Ернест Паньків – три золота (тренер Сергій Данищук),
  • Марія Стефанків – три золота (тренер Сергій Данищук),
  • Єва Цюпило – дві срібні нагороди (тренер Володимир Качкан),
  • Роман Салій – два золота (тренер Денис Мовчан).

 

За результатами змагань сформували збірну області для участі у всеукраїнських та міжнародних турнірах.

Наступна подія, до якої готуються прикарпатські таеквондисти, – міжнародний турнір Open cup of Ivano-Frankivsk city 2021, який пройде 23 жовтня у Франківську.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.