Спорт Фото

У Франківську відбулася атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 25 червня, у центральному спортзалі обласного осередку Асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф (Галицька, 80) відбулася планова атестація спортсменів на кольорові пояси, пише Репортер.

У Франківську відбулася атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)_1

Через війну багато спортивних залів осередку не працювали. Втім, це не завадило тренерам якісно підготувати спортсменів до іспиту.

У Франківську відбулася атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)_2

У таеквондо існує 10 кольорових поясів (куп) і 9 чорних поясів (дан). Атестації на кольорові пояси відбуваються двічі на рік. Цього разу атестацію приймала регіональна екзаменаційна комісія обласного осередку.

У Франківську відбулася атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)_3

Головував у комісії Андрій Данищук (міжнародний інструктор, чорний пояс, V дан). Члени комісії: Сергій Данищук (чорний пояс, ІV дан), Володимир Качкан (чорний пояс, ІІ дан), Денис Мовчан (чорний пояс, ІІ дан), Олексій Манюх (чорний пояс, ІІ дан).

У Франківську відбулася атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)_4

Також на атестацію завітав керівник відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін.

У Франківську відбулася атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)_5

У ході іспиту спортсмени продемонстрували високий рівень фізичної та теоретичної підготовки.

На кольорові пояси успішно атестувались 58 учасників. Зокрема, Софія Кліщ і Михайло Лашта атестувались на чорний пояс І дан. Вітаємо спортсменів з успішною атестацією та бажаємо успіхів у всіх починаннях!

Усі спортсмени осередку тренуються під керівництвом Андрія Данищука, Сергія Данищука, Володимира Качкана, Тараса Парфана, Дениса Мовчана, Василя Іванійчука та Олексія Манюха.

У Франківську відбулася атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)_6

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.