Спорт Фото

У Франківську відбудеться Міжнародний турнір з тенісу ITF Women’s Ivano-Frankivsk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сьогодні, 19 липня, у міській раді відбулась прес-конференція Міжнародного турніру з тенісу ITF Women’s Ivano-Frankivsk.

На зустрічі був присутній мер міста, Руслан Марцінків, який розповів про турнір. Згодом на своїй сторінці у Facebook він написав:

Ми ставимо перед собою високі завдання. Тому Івано-Франківську часто вдається бути одним з перших і кращих серед міст України. Ще одним доказом наших здобутків є Міжнародний тенісний турнір ITF Women’s Ivano-Frankivsk, який відбудеться з 31 липня до 6 серпня на кортах СК «Олімп».

Також він розповів про призовий фонд змагань, учасників та плани на найближче майбутнє:

«Призовий фонд змагань – 15 тис. у.о. Тому не дивно, що до Франківська позмагатись за першість приїде 96 учасниць з 17 країн світу, серед яких Еквадор, Індія, Швейцарія, Франція, Хорватія та інші.

Хочу подякувати організаторам і натхненникам ITF Women’s Ivano-Frankivsk (директору турніру Олександрові Фотуймі та володарці кубку України Вікторії Гоголь), адже завдяки їхньому прагненню надможливого в нашому місті будуть змагання настільки високого рівня. Ми ж докладемо усіх зусиль, аби глядачу було зручно потрапити на турнір та спостерігати за партіями: облаштовуємо доріжку до кортів, трибуни. А крім того з депутатами міської ради працюємо над тим, щоб відвести дві ділянки для створення муніципальних тенісних кортів», – написав він.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.