Світ Спорт Фото

У Франківську учасники АТО змагалися на турнірі з футболу до Дня героїв (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

21 травня до Дня героїв України ГО «Карпатська Січ» провела у Івано-Франківську дружній футбольний турнір серед учасників АТО, добровольців та націоналістів на футбольному полі гімназії №2 на вулиці Шухевичів, 35.

1

В напруженій боротьбі за кубок брали участь команди “Карпатська Січ“, ДУК ПС, “Долинські бойки“, ФК “Придністров’я“, ГС “Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО”, “Довбуш“. Третє місце здобула команда «Долинські бойки», друге – ДУК ПС, а переможцем турніру стала ФК «Придністров’я».

2

Турнір пройшов у братерській атмосфері, учасники проявили себе як гідні суперники. Заходи такого роду сприяють об´єднанню націоналістичних та патріотичних сил, отож сьогоднішній футбольний турнір не останній.

4

День Героїв у Франківську відзначатимуть також 22-23 травня.

5

У неділю, 22 травня, о 15:00 у Меморіальному сквері (вул. Мельника) розпочнеться панахида за полеглими героями і освячення іменних табличок на могилах січових стрільців та воїнів УГА. Після цього колона рушить маршем вулицями Франківська.

6

В понеділок, 23 травня, о 12:00 стартує автопробіг за участю добровольців, націоналістів та мешканців міста. А о 17:00 в ПНУ ім. В.Стефаника (ауд. №318) відбудеться презентація книги сучасного правого філософа Ігора Загребельного «Орієнтири спротиву».

7

9

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.