Спорт Фото

У Франківську таеквондистів обласного осередку ВАСТ атестували на кольорові пояси (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 22 травня, у спорткомплексі на Симоненка 13 у Франківську відбулася планова атестація на кольорові пояси.

Атестували спортсменів обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.(ВАСТ), повідомляє Репортер.

Напередодні іспиту протягом тижня у різних спортивних залах осередку відбувалися атестаційно-технічні семінари. У них взяли участь 140 таеквондистів з Івано-Франківська та області.

В результаті семінарів допуск до атестації на кольорові пояси отримали 111 спортсменів.

У таеквондо є 10 кольорових поясів (куп) і 9 чорних (дан). Атестації на кольорові відбуваються двічі на рік – у травні та грудні. Іспити на чорні пояси – щороку один раз.

Атестацію приймала регіональна екзаменаційна комісія Івано-Франківського обласного осередку ВАСТ.

Голова комісії: Андрій Данищук, міжнародний інструктор, володар чорного поясу IV дану. Члени комісії: Сергій Данищук (чорний пояс, ІV дан), Володимир Качкан (чорний пояс, ІІ дан), Денис Мовчан (чорний пояс, ІІ дан), Василь Іванійчук (чорний пояс, ІІ дан, Олексій Манюх (чорний пояс, ІІ дан).

Також на атестацію завітав депутат Івано-Франківської міської ради Андрій Строїч, який завжди пропагує розвиток спорту у місті, зокрема й таеквондо.

Спортсмени продемонстрували високий рівень фізичної та теоретичної підготовки.

Успішно атестувалися всі 111 учасників.

Усі спортсмени займаються під керівництвом тренерів: Андрія та Сергія Данищуків, Володимира Качкана, Тараса Парфана, Дениса Мовчана, Василя Іванійчука та Олексія Манюха.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.