Спорт

У Франківську стартує міжнародний турнір з боксу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську з 26 до 28 грудня відбудеться міжнародний турнір з боксу серед жінок-молоді та юніорок пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова, пише sport.if.ua

boxing-image[1]

У турнірі, який на Прикарпатті проводиться вже вшосте, братимуть участь сто спортсменок з різних регіонів України, а також Алжиру. Про це сьогодні, 24 грудня, повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Турнір є одним з етапів підготовки до чемпіонатів Європи, світу та олімпійських змагань, − говорить старший тренер жіночої збірної України з боксу Сергій Данилів.

Беручи участь у турнірі, цього разу на боксерський ринг з-поміж інших вийдуть прикарпатські дівчата, які мають у своєму активі високі результати. Серед них – Ірина Винник (майстер спорту міжнародного класу, дворазова чемпіонка Європи та фіналістка чемпіонату світу), Іванна Лутчак (фіналістка чемпіонату Європи, призерка чемпіонату світу), Мар’яна Максимів (майстер спорту, фіналістка чемпіонату Європи).

Сергій Данилів сподівається, що міжнародний турнір, до організації якого долучилася обласна державна адміністрація, стане ще одним майданчиком для вдосконалення боксерської майстерності, популяризації здорового способу життя, взаєморозуміння між представниками різних областей України та інших держав.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.