Спорт

У Франківську стартував п’ятий шкільний Кубок НФК «Ураган»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 2 листопада, матчем за Суперкубок розпочався вже п’ятий за ліком шкільний турнір – Кубок НФК «Ураган».

Розпочався п'ятий Кубок НФК Ураган

У цьогорічних змаганнях візьмуть участь понад 350 школярів із 30 шкіл. Усі учасники традиційно боротимуться за головний трофей – 80 тис. грн, а кошти підуть на покращення матеріально-технічної бази школи-переможниці. Команди, що вибувають з основних змагань після групового етапу, братимуть участь у Малому Кубку та змагатимуться за 10 тис. грн. призових.

Певних змін зазнав регламент турніру: з цього сезону переможець і бронзовий призер змагань визначатимуться з одного матчу.

«Також ми будемо суворіше ставитися до переносів матчів і неявки команди на гру», – наголосив президент НФК «Ураган» Олександр Бубен.

Традиційно змагатимуться не лише футзалісти. Паралельно визначать найкращих серед черлідерів і вболівальників, крім того, буде конкурс саморобок і малюнків.

Зазначимо, що як попереднього сезону, змагання проходитимуть також у райцентрах – Коломиї, Рогатині, Долині, Городенці та Калуші. Ігри триватимуть з листопада по травень, а завершаться Лігою Шкільних Чемпіонів, у якій команди області визначатимуть найсильнішого.

Останні два Кубки НФК «Ураган» здобувала загальноосвітня школа № 18, яка завдяки цьому змогла суттєво покращити свою спортивну матеріально-технічну базу. Так, у закладі облаштовують сучасний тренажерний зал, а також окремий спортзал для найменших школярів. Закупила школа і необхідний інвентар – м’ячі для різних видів спорту, спортивні костюми, туристичне спорядження.

У першому поєдинку сезону – матчі за Суперкубок – зійшлись золотий (ЗШ № 18) та срібний (ЗШ № 24) призери минулорічних змагань. Незважаючи на те, що саме 24-та школа забила першою, трофей здобули непереможні останнім часом учні 18-ї – з рахунком 5:2.

Матчі групового етапу шкільного кубку стартують уже найближчої суботи – 7 листопада. Вони проходитимуть щосуботи, починаючи з 10:00, у спортивному залі ФОК медуніверситету (вул. Целевича, 34).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.