Відео Спорт Фото

У Франківську провели грандіозний чемпіонат зі спортивних танців (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 7 листопада, у манежі Коледжу фізвиховання пройшов Відкритий кубок Івано-Франківська зі спортивного танцю. Участь взяли близько 700 пар з понад 20 міст України, повідомляє Галичина спортивна.

tanci_21101

Змагання організували клуб зі спортивного танцю «Динамо» та танцювальна школа Влада Ями за підтримки комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, повідомляє ГК.

Івано-Франківськ представили понад 100 пар з восьми танцювальних шкіл. На кубку змагалися учасники фактично всіх вікових категорій – від діток 3 років до дорослих танцівників (як любителів, так і професіоналів).

tanci_21103

Окрім виступів молодих танцюристів на усіх присутніх чекали приємні несподіванки, зокрема показовий виступ багаторазових чемпіонів Укаїни, володарів Кубку України, чемпіонів світу зі спортивного танцю (європ. прогр.) Владислава Долі та Олександри Сидорової, а також дворазових чемпіонів світу з десяти танців віце-чемпіонів світу в латино-американській програмі Олександра Кравчука та Олесі Гецко.

Голова міськспорткомітету Віталій Матешко зазначає, що Кубок Івано-Франківська зі спортивного танцю проводиться щороку з 2007 р.

tanci_21102

“Цього року ми змінили формат, нам вдалось отримати більший майданчик, маємо величезну кількість пар. Багато спортсменів завітали з сусідніх областей, – цитує Віталія Матешка sport.if.ua. – Дуже важливо, що діти позмагаються з великою кількістю своїх однолітків. Також тут змагаються різні школи, різні мистецькі підходи до танцю, так що викладачам також буде цікаво”.

tanci_21104

tanci_21105

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.