Спорт

У Франківську проведуть спортивний турнір “Прикарпатське Різдво”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 9 по 11 січня в манежі Коледжу фізвиховання та спортзалах Муніципального ФОКу Івано-Франківська відбудеться традиційний дитячо-юнацький турнір з футзалу «Прикарпатське Різдво». Справжні спортивні баталії вируватимуть у чотирьох вікових категоріях – 2006, 2005, 2004, 2002 р.н. Всього в змаганнях буде представлено 18 ДЮСШ, ДЮФК та СДЮШОР. Участь в турнірі, окрім місцевих прикарпатських команд, зголосилися взяти львів’яни, а також учасники із Одеси та Житомира.

футбол

Це буде вже четвертий розіграш турніру, який вперше проводився в січні 2012 року. Тоді змагання пройшли в двох вікових категоріях, а переможцями стали луцька “Волинь (U-9) та львівські “Карпати” (U-11). Про це повідомляє sport.if.ua.

В 2013-му на турнір, організаований Головним управлінням в справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківським міськспорт комітетом, ДЮФК «Юніор» та Івано-Франківською обласною федерацією футболу приїхали команди із Івано-Франківщини, Львівщини, Буковини, Черкас, Житомира, Кам’янець-Подільського та сусідньої Польщі. Тоді кращими стали “Юніор-1” (Івано-Франківськ) та ДЮСШ м.Кам’янець-Подільський.

На початку 2014 року ІІІ розіграш традиційного турніру “Прикарпатське Різдво” проводився одразу у чотирьох залах за участю 51 команди у чотирьох вікових категоріях. Перші місця в своїх вікових категоріях тоді здобули  “Арсенал-Полісся” (Житомир) 2000 р.н., “Фенікс” (Житомир) 2002 р.н., “Ураган” (Івано-Франківськ) 2004 р.н., “Юніор” (Івано-Франківськ) 2005 р.н.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.