Спорт

У Франківську проведуть йога-марафон для тих, кому за 40

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Наступного тижня в Івано-Франківську проведуть безкоштовні майстер-класи з йоги для тих, кому за 40, пише sport.if.ua

5437de71c93fa[1]

Захід відбуватиметься в рамках спільноти “Гарячий спорт” під гаслом “Нове поколіня молодих!”. Проводити марафон будуть викладачі йога-студій “Намаскар”, “Ваша йога-студія YOGI” (Івано-Франківськ) та “CONNECTION YOGA & FITNESS STUDIO” (Калуш).

Майстер-класи проходитимуть у суботу, 25 квітня, в манежі Коледжу фізичного виховання (вулиця Мазепи 142а). Початок – об 11:00 годині.

Як зазначають організатори, на учасників чекають цікаві розповіді та майстер-класи викладачів, спілкування та нові враження від можливостей власного тіла, душевний простір для духовного та фізичного розвитку.

Організатори прагнуть зробити фізичні вправи більш доступними, популярними та цікавими для різних верств населення, показати можливості змістовного дозвілля, залучити наших людей старшого віку до здорового способу життя.

Серед спікерів йога-студії очікуються:

Сергій Григорович, сертифікований інструктор 8-ступеневої йоги (аштанга-йоги) Всесоюзної асоціації йоги, засновник низки шкіл йоги в Україні та за кордоном. Практикує йогу 28 років. Представляє напрямки: вивчення асан, пранаям, медитації, раціональне харчування.

Володимир Дацко, викладач та засновник CONNECTION YOGA & FITNESS STUDIO у місті Калуш. Йогу практикує 8 років. Напрямки йоги: Yin Yoga, Vinyasa Power Flow Yoga, Energy Yoga.

Олег Моклович викладає медитацiю як iнструмент пiзнання себе та cередовища навколо нас. Практикує йогу 26 років.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.