Спорт

У Франківську проведуть естафету “Біг заради миру в Україні”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У рамках заходів, присвячених відзначенню Державного Прапора України та з нагоди відзначення в місті 24-ї річниці Незалежності України в Івано-Франківську відбудеться легкоатлетична естафета «Біг заради миру в Україні».

unnamed

З чотирьох напрямків в’їзду до Івано-Франківська одночасно стартуватимуть чотири групи спортсменів-легкоатлетів та любителі бігу мешканців нашого міста, котрі пробігаючи вулицями міста вітатимуть мешканців з 24-ю річницею Незалежності нашої держави.

Зокрема, учасники бігтимуть з східного напрямку (Тисменицьке шосе), – західного – Калуське шосе, північного – село Вовчинець та південного – село Крихівці,

Атлети одягнуті у футболки жовто-блакитних кольорів о 16:20 годині фінішують в центральній частині міста на Вічевому майдані, після чого відбудеться фітнес-зарядка.

Серед учасників легкоатлетичного пробігу «Біг заради миру в Україні» – відомі ветерани спорту Іван Файчак, багаторазовий переможець всеукраїнських та міжнародних легкоатлетичних змагань серед ветеранів, майстер спортуміжнародного класу з марафону Марія Василюк, нині начальник міського центру «Інваспорт», переможці та призери молодіжних, юніорських та юнацьких всеукраїнських легкоатлетичних змагань, учні ДЮСШ міста, а також любителі бігу. Загалом понад 50 учасників легкоатлетичної естафети миру.

Легкоатлетичний пробіг «Біг заради миру в Україні» відбудеться по вулицях міста Івано-Франківська за підтримки Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області, комітету фізичної культури і спорту виконкому та відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

Зареєструватись можна, зателефонувавши за номером: 2-50-79 або ж надіславши дані на електронну пошту: [email protected]. Термін реєстрації до 20 серпня 2015 року.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.