Спорт

У Франківську проведуть Чемпіонат України з відкритого плавання

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Протягом чотирьох днів, з 19 по 22 червня вперше в Івано-Франківську проведуть Чемпіонат України з відкритого плавання на воді. Змагання проходитимуть на території міського озера. Про це йшлося під час оперативної наради у міського голови у вівторок, 9 червня.

1424871439_plavanie1[1]

Минулого тижня була проведена організаційна нарада всіх відповідних служб, після чого було розроблено проект розпорядження міського голови де прописано відповідні доручення.

Згідно розпорядження департамент комунального господарства повинен встановити на місці проведення змагань контейнери для сміття та біотуалети. Директор міського парку Володимир Ротару повинен надати п’ять одиниць катамаранів, п’ять човнів та впорядувати територію біля міського озера. Крім того за порядком та безпекою учасників Чемпіонату та мешканців міста слінкуватимуть правоохоронці, медики та рятувальники.

Офіційне відкриття Чемпіонату відбудеться 20 червня о 11.00

Перший заступник міського голови Зіновій Фітель наголосив, що персональну відповідальність за проведення цих змагань несе начальник комітету по фізкультурі та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко.

“Якщо вони будуть, не дай Бог зірвані, він на цій роботі працювати не буде”, – сказав Фітель.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.