Спорт Фото

У Франківську пройшов матч чемпіонату України серед аматорських команд (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 17 квітня, в Івано-Франківську, на МЦС «РУХ» відбувся матч в рамках чемпіонату України серед аматорських команд сезону 2016р.

IMG_7472[1]

Після дворічної перерви, в змаганнях під егідою Асоціації аматорського футболу України, бере участь представник Івано-Франківщини, оскільки, в попередні роки наша область була єдиною в Україні, яка не була представлена бодай жодною командою в аматорських змаганнях з футболу.

Поновлення виступів представників Івано-Франківщини в аматорських змаганнях, насамперед, пов’язана із намірами міського голови Івано-Франківська створити професіональну команду обласного центру.

IMG_7504[1]

Івано-франківський «Тепловик-Прикарпаття», який майже останнім серед усіх учасників заявився для участі в чемпіонаті України серед аматорських команд, не тільки змінив свою назву, але розпочав свої виступи із поразки. «Кривдником» іванофранківців стали чемпіони Хмельницької області, команда «Агробізнес» із Волочиська.

13020052_1589437051369940_557556675_n

На 35 хвилині , забитим м’ячем у власні ворота відзначився «тепловик» Віталій Пархуць, а через 4 хвилини, досвідчений Андрій Донець фактично вирішив долю матчу, забивши другого м’яча у ворота івано-франківців.

IMG_7477[1]

По перерві іванофранківці намагались змінити результат матчу, але їх намагання залишились безрезультатними. Глядачі стали свідками не виразної, безбарвної гри у виконанні господарів поля, які в другому таймі отримали ще вилучення та третій м’яч у свої воротах.

Наступної неділі, в рамках другого туру «Тепловик-Прикарпаття» буде приймати ФК «Вінниця» на стадіоні «Гірка». Змінений стадіон, а чи зміниться гра у виконанні підопічних Василя Яцурака? Про це дізнаємось 24 квітня – у Вербну неділю.

IMG_7507[1]

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.