Світ Спорт Фото

У Франківську пляжні футболісти змагаються за звання чемпіона України (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 4 серпня, в Івано-Франківську стартувала фінальна частина Чемпіонату України з пляжного футболу. Протягом чотирьох днів вісім команд змагатимуться на піщаному майданчику академії НФК “Ураган”, що на Пасічній, 55, біля “німецького озера”.

У турнірі беруть участь чотири столичні команди – “Євроформат”, “Артур М’юзік”, “Гріффін” та “Альтернатива”. Два колективи з Івано-Франківська – “Ураган-ПНУ” і “Перфект”, а також представники Черкас і Дніпра – “Миронівська птахофабрика” та “Вибір” відповідно.

Символічним ударом по м’ячу міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків і виконавчий директор НФК “Ураган” Олег Ковальський відкрили змагання. Тішаться, що турнір такого рівня відбувається саме у Франківську. Зауважимо, що столиця Прикарпаття стала першим містом західної Україні, яке приймає чемпіонат з пляжного футболу.

“Коли президент Асоціації пляжного футболу України (АПФУ) (Сергій Харченко – Авт.) вперше побачив цей піщаний майданчик – то просто “прилип” до піску, ходив і пересівав його з руки в руку. Топтався в кросівках, навіть незважаючи на те, що пісок міг набитися у взуття”, – пригадує Олег Ковальський.

За словами президента АПФУ, додає виконавчий директор НФК “Ураган”, цей майданчик є найкращим в Україні.

Вісім команд поділили на дві групи, колективи гратимуть щодня. У суботу, 6 серпня, відбудуться півфінальні зустрічі, в яких зійдуться переможці своїх квартетів. Матч за “бронзу” і фінал гратимуть у неділю, 7 серпня.

Результати першого ігрового дня:

Євроформат (Київ) – Миронівська птахофабрика (Черкаси) – 5:1

Перфект (Івано-Франківськ) – Артур М’юзік (Київ) – 2:8

Гріффін (Київ) – Ураган-ПНУ (Івано-Франківськ) – 2:3

Вибір (Дніпро) – Альтернатива (Київ) – 7:6

Поєдинки у прямому ефірі транслюються на сайті beachsoccer.kiev.ua та всеукраїнському спортивному порталі SPORT.UA. Вирішальні стадії турніру покаже телеканал “Спорт 1”.

13918615_634760816700926_783545684_o

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.