Спорт Фото

У Франківську нагородили півсотні найкращих тренерів та спортсменів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 8 лютого, в обласній філармонії нагородили найкращих тренерів та спортсменів області за 2016 рік.

На церемонії були представлені наступні номінації: «Найкращі тренери», «Найкращі спортсмени олімпійських, не олімпійських та паралімпійських змагань», «Найкращі спортивні школи області», а також «За особовий внесок у розвиток українського спорту, поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в області».

«Наші спортсмени та тренери заслуговують на таке свято, адже не все вимірюється у грошах та призах, – каже начальник управління молоді та спорту ОДА Орест Оклієвич. – Головне для мене – спілкування із людьми та людська дружба».

Переможців у номінаціях є близько 50 людей, та на жаль, через спортивні змагання та збори, не всі змогли бути присутніми на сьогоднішній церемонії.

«Я вихованка Івана Григоровича. На жаль, його вже немає з нами, але він завжди в моєму серці», – сказала Вероніка Івасюк, чемпіонка Європи з важкої атлетики серед молоді та учасниця 31-х літніх ігор у Ріо-де-Жанейро.

Після церемонії нагородження гостей розважали студія танцю «Star Team», музичний гурт «Спарта», оркестр народної музики «Рапсодія» та інші.

Соломія Луцька, Юлія Назаренко

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.