Спорт Фото

У Франківську нагородили переможців та призерів першості міста з футболу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 5 жовтня, у кінотеатрі “Люм’єр” пройшло нагородження переможців та призерів першості міста з футболу серед загальноосвітніх шкіл. Також юні футболісти отримали нагороди у номінаціях “Кращий гравець чемпіонату”, “Кращий бомбардир”, “Кращий захисник”, “Кращий воротар”.

IMG_1909

“Наше місто є надзвичайно спортивним. Але безперечно спорт № 1-  це футбол, – каже заступник міського голови Михайло Верес. –   Подивіться, як заповнені наші сільські стадіони, коли проходять матчі на першість міста. І вже ради цього варто проводити ці змагання, ради цього варто грати у футбол. Я думаю, що наша мрія про те, що в місті Івано-Франківську буде професійна футбольна команда стане реальністю”.

Голова Івано-Франківської федерації футболу Іван Гергелюк побажав юним футболістам не втрачати запалу та досягати ще більших висот у спорті.

Перше місце у чемпіонаті міста Івано-Франківська з футболу сезону 2014 року зайняла команда “Січ” с.Микитинці, друге – “Ярковиця”, Івано-Франківськ, третє – команда “Бистриця” с. Вовчинець.

IMG_1918 IMG_1915 IMG_1896 IMG_1897 IMG_1895 IMG_1924 IMG_1901 IMG_1904

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.