Спорт Фото

У Франківську нагородили найкращих спортсменів медичного університету (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 11 травня, у спортивно-оздоровому комплексі ІФНМУ відбулося Свято спорту. Захід влаштували, щоб відзначити спортсменів-студентів.

“Наші студенти – це прекрасні представники здорового способу життя, і я пишаюся тим, що вони у нас навчаються. Я вважаю, що той, хто лікує, має бути прикладом для пацієнтів, – каже ректор медичного університету Микола Рожко. – Також я радий, що ті, хто любить спорт, мають де займатися.”

Олександр Швак, студент університету, зайняв перше місце на чемпіонаті світу з гирьового спорту.

“Найбільше мені сподобалася атмосфера, коли ти змагаєшся зі спортсменами зі всього світу. Дуже цікаво в плані розвитку дізнатися про те, як вони тренуються, яких дієт дотримуються тощо”, – ділиться враженнями чемпіон.

Також вдалося поспілкуватися зі студентом шостого курсу, чемпіоном України з гирьового спорту Володимиром Шевагою:

“Найважче – це поєднувати спорт і навчання. Проте я стараюся раз на три дні, раз на тиждень знайти час на тренування. Окрім того, щоранку іду на пробіжки. Сподіваюся, що у майбутньому надалі займатимусь спортом.”

Окрім того, нагороджували студентів, які показали хороші результати у волейболі, танцях, футболі, бадмінтоні, баскетболі та інших видах спорту. Також студенти підготували концертну програму з піснями, танцями та показовими виступами з різноманітних видів спорту.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.