Спорт

У Франківську нагородили 30 найкращих спортсменів громади (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Гордість не лише міста, а й цілої країни. В Івано-Франківську нагородили 30 найкращих спортсменів міської територіальної громади. За підсумками минулого року вони успішно представили Україну на чемпіонатах світу та Європи, повідомляє Канал 402.

У Франківську нагородили 30 найкращих спортсменів громади (ВІДЕО)

Здобути тріумф на міжнародній арені вдалося дефлімпійській збірній з футболу. Команда вперше у своїй історії стала чемпіоном світу.

Усі деталі – в сюжеті Каналу 402

Рік, кажуть спортсмени, видався для них успішним. Попри повномасштабну війну, їм вдалось активно тренуватись, щоб показувати високі результати. А свої перемоги присвячують усім українським захисникам і захисницям.

Кращих спортсменів і тренерів нагородили статуетками переможців та вручили подяки. Крім того, протягом 2024 року вони отримуватимуть щомісячні виплати за спортивні досягнення.

У Франківську нагородили найкращих спортсменів громади

Спорт має розвиватись, і молодь повинна мати можливість виступати на різних змаганнях, – каже міський голова Руслан Марцінків. – Тому ми тішимося, що така кількість спортсменів відзначається, а також дякуємо, у першу чергу, тренерам. Бо за хорошими спортсменами завжди є великі тренери. Тому дякуємо тренерам, які вкладають душу, вміння, навички, щоб здобути перемоги й досягнення.

Наразі спортсмени продовжують активно тренуватися. Адже попереду в них чемпіонати світу та Європи, а також Олімпійські ігри у Франції.

Читайте: Прикарпатець Євген Марусяк – перший в історії українець, який пройшов у фінал Чемпіонату світу з польотного трампліна

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.