Спорт Фото

У Франківську атестували на пояси майже 150 таеквондистів (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Минулої суботи у спорткомплексі на Симоненка відбулася планова атестація на кольорові пояси Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. (ВАСТ).

Перед тим протягом тижня у різних спортзалах осередку пройшли атестаційно-технічні семінари. У них взяли участь 160 спортсменів, повідомляє Репортер. В результаті семінарів допуск до іспиту отримали 150 таеквондистів.

таеквондистів

Нагадаємо, у таеквондо є 10 кольорових (куп) і 9 чорних поясів (дан). Атестації на кольорові пояси відбуваються двічі на рік – у травні та грудні. Іспити на чорні пояси – раз на рік.

таеквондистів

Атестацію приймала регіональна екзаменаційна комісія обласного осередку ВАСТ. Голова комісії – Андрій Данищук (чорний пояс, V дан). Члени комісії: Сергій Данищук (чорний пояс, ІV дан), Володимир Качкан (чорний пояс, ІІ дан), Денис Мовчан (чорний пояс, ІІ дан), Василь Іванійчук (чорний пояс, ІІ дан), Олексій Манюх (чорний пояс, ІІ дан).

таеквондистів

Також на атестацію завітав радник міського голови Назарій Кішак, який завжди активно пропагує розвиток спорту в Івано-Франківську, зокрема й таеквондо.

таеквондистів

У ході іспиту спортсмени продемонстрували високий рівень фізичної та теоретичної підготовки. На кольорові пояси успішно атестувались 148 учасників, зокрема Євген Павлюк і Максим Фербей – на чорний пояс, І дан.

таеквондистів

Крім того, щорічно обласний осередок ВАСТ за результатами міських, обласних, всеукраїнських, і міжнародних турнірів визначає двох найкращих спортсменів року.

таеквондистів

Цьогоріч найкращою серед дівчат стала Марія Стефанків (тренер Сергій Данищук), а серед хлопців – Дмитро Міськов (тренер Андрій Данищук). Спортсмени отримали пам’ятні кубки, солодкі призи та грошові винагороди.

Також цього року провели конкурс малюнків на емблему осередку. Перемогла у конкурсі – Софія Кліщ.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.