Спорт

У Франківську 73 військових змагалися на чемпіонаті зі стронгмена (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На Вічевому майдані в Івано-Франківську відбувся чемпіонат області зі стронгмена серед військовослужбовців. Чемпіонат зібрав 73 учасників, серед яких були і гвардійці 50 Полку ім. Семена Височана Нацгвардії України. Змагання проходили у трьох видах спорту: веслуванні на концепті, аеробайку та жиму лежачи.

“Ми, як федерація, робимо такі заходи, бо вважаємо їх важливими, щоб наші захисники відчували свою потребу, адреналін та ритм змагань, нашу вдячність та підтримку. Слава Героям України!”, – відкрив змагання Сергій Конюшок, президент федерації стронгмену України.

Змагання розпочалися з вправи жиму лежачи. Гвардієць Юрій Гапончук показав один із кращих результатів, зайнявши 3 місце. Він отримав поранення у лісі під час бойового завдання. Попри поранення, він виконав 30 повторень першої вправи.

“Зараз — поки на лікарняному, лікуюся вдома. А так є можливість “розвіятися” і хлопців побачити”, — ділиться враженнями Юрій Гапончук.

Крім того, гвардійці з 50-го полку Нацгвардії України також успішно виступили у веслуванні на концепті,  здобувши перше місце. А також на аеробайку –  посіли друге місце.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.