Спорт Фото

Три франківські команди зіграють у першій лізі футзалу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У першій лізі футзалу гратимуть три команди з Івано-Франківська: компанію “Епіцентру К10” складуть “Ураган-2 КФВ” і “Віза Вторма”.

Вже менш ніж за тиждень, 12 вересня, стартує новий футзальний сезон. Розпочнеться він матчем за Суперкубок між командами “Продексім” та “ХІТ”, а 16 вересня розпочнеться і чемпіонат України серед команд Екстра-ліги, повідомили на сайті НФК “Ураган“.

В порівнянні з минулим сезоном серед учасників першості країни сталися певні зміни. Так, одеський “Епіцентр К Авангард” захотів підвищити свій клас, тому готується до дебюту в Екстра-лізі. Ще три команди – “Делівері” (Одеса), “Епіцентр К” (Чернівці) і “Рятувальник” (Ромни) – або взагалі припинили своє існування, або ж продовжать виступи на аматорському рівні.

Зі старожилів першої ліги залишилися тільки три команди: сумський “СумДУ”, київський “Епіцентр К3” та івано-франківський “Епіцентр К10”. До них доєднаються ще три колективи, які минулого року виступали у Другій лізі. Це донецько-запорізький “АРПІ” та дві команди з Івано-Франківська – “Ураган-2 КФВ” і “Віза Вторма”. Ці шість учасників зіграють чотири кола гри, підсумки яких і покажуть переможця та призерів змагань.

“Епіцентр К10” свої домашні матчі проведе у залі Муніципального ФОК, а “Ураган-2 КФВ” і “Віза Вторма” гратимуть у манежі Коледжу фізвиховання. Івано-франківським вболівальникам пощастить найбільше, адже у першості України відбудеться аж 12 прикарпатських дербі.

Стартовий тур Першої ліги запланований на 13-15 жовтня, а завершальний – наприкінці квітня 2018 року. Базовий ігровий день – субота. Найближчим часом має бути оприлюднений календар змагань.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.