Спорт

Троє франківців пробилися у чвертьфінал Чемпіонату з боксу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 24 вересня, у Києві пройшли чергові поєдинки XXIII чемпіонату України з боксу серед чоловіків 2014. До чвертьфіналу пробилися троє боксерів з Івано-Франківщини, повідомляє sport.if.ua

big_10628378_329324783900938_3229899651115367868_n[1]

Другий змагальний день найпрестижнішого внутрішнього боксерського старту року видався вдалим для лідерів збірної України.  Вони один за одним здобували напрочуд яскраві перемоги над своїми опонентами. Так, свій перший бій на змаганнях блискуче провів найтитулованіший боксер команди Денис Берінчик (вагова категорія 64 кг). У притаманній для себе атакуючій манері Денис просто таки не залишив шансів для Дмитра Грічненка з Полтави, перемігши свого візаві з рахунком 3:0.

Черговий яскравий поєдинок на змаганнях провів діючий чемпіон Європи Огнеслав Іщенко (вагова категорія 60 кг). У надзвичайно видовищній манері представник Херсонщини здолав з рахунком 3:0 Івана Корнаушенка з Донецька.

Напрочуд вдало та впевнено стартував на змаганнях титулований представник вагової категорії до 56 кг – Микола Буценко. Захопивши ініціативу зі стартових секунд, Микола не відпускав свого суперника ні на мить, завдяки чому зумів здобути підсумкову перемогу з рахунком 3:0.

Неймовірно цікавим, проте не таким довготривалим як того хотілося багатьом глядачам, видався поєдинок вагової категорії до 69 кг між киянином Євгеном Барабановим та Микитою Радіоновим з Харкова. Вже після стартового гонгу Євген одразу ж почав доводити хто є господарем змагань. Після відрахованих трьох нокдаунів у другий трихвилинці, рефері поєдинку був змушений зупинити бій зафіксувавши дострокову перемогу титулованого представника клубу «Динамо – Бокс».

Окрім цього перемоги у другому дні змагань здобули також Богдан Шелестюк, Олександр Ганзуля, Єгор Плевако, Віктор Вихрист, Олександр Хижняк та Денис Пояцика, які впевнено пробились далі.

Наша область на змаганнях була представлена 4-ма спортсменами і троє з них пройшли до наступного етапу змагань.

У вазі до 56 кг Степан Стефанишин після перемоги 2:1 над Віктором Славінським з Миколаєва чекає зустрічі з Станіславом Батієм з Запоріжжя. У вазі до 64 кг Руслан Струк переміг нокаутом львівянина Івана Данчу і тепер поміряєтсья силами з Тіграном Сімоняном. У вазі до 75 кг Арсен Різун здолав Андрія Голубничого з Харкова 3:0 і тепер зустрінеться з Владиславом Ладинським. А ось Михайло Селіванов вже вибув із змаганнь у другому бої програвши 0:3 Олександру Ганзулі. У першому поєдинку Михайло переміг одесита Вадима Корінного 3:0.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.