Світ Спорт Фото

«Тепловик» у Франківську зіграв внічию

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сьогодні, 5 листопада, в останньому матчі першого кола  чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр., івано-франківський МФК «Тепловик» приймав «Інгулець-2» із Кіровоградщини.

Володідючи ігровою та територіальною перевагою протягом всього матчу, івано-франківці задовольнились  лише нічиєю -1:1.

dsc05663

Створивши ряд гольових моментів для взяття воріт гостей в першому таймі, прикарпатці  лише в другому таймі змогли вразити ворота гостей.   На 59 хвилині матчу, передачу із лівого флангу, неймовірним ударом, І гор Худоб’як вігнав м’яч у верхній кут воріт, що захищав Гурідов.

dsc05657

Нажаль, для івано-франківських вболівальників, рахунок протримався рівно хвилину.

На 60 хвилині матчу, помилився воротар господарів поля, який невдало зіграв на виході. Його помилкою скористався  Гладиш, який переправив  м’яч у ворота господарів поля.

Час, що залишився івано-франківці  провели в атаках, але їх підводила не точність або надійна гра захисту гостей.

dsc05650

Не можна не зазначити, що арбітром матчу принаймі в двох епізодах у другому таймі , коли м’яч потрапляв в руку гравців гостей у карному майданчику біля власних воріт, арбітр  приймались дивні рішення , що були на користь гостей.

dsc05654

На 3 доданій хвилині матчу, гості могли й здобути перемогу, коли в контратаці, в трьох вийщли на ворота Миколи Плетиницького. Неймовірний сейв воротаря Івано-франківців  врятував команду від неминучого голу та поразки на останній хвилині матчу, в грі де івано-франківці по праву заслуговували на перемогу.

Наступний свій матч, івано-Франківці проведуть у середу, 09.11.2016р. на МЦС «Рух». Суперником івано-франківців будке білоцеківський «Арсенал-Київщина» Початок матчу о 14-00.

 

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.