Спорт

Тенісний стіл: особливості вибору обладнання

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Тенісний стіл від ІнтерАтлетики

Сьогодні все більше людей намагаються активно проводити час, тим самим, зміцнюючи здоров’я і піднімаючи настрій. Пінг-понг – гра, що подобається людям з усіх куточків світу. Вона захоплює, розкриває потенціал, дозволяє опрацювати м’язи, розвинути координацію, спритність і швидкість реакції. Правильно підібраний тенісний стіл – гарантія якісної гри. По дизайну всі вироби схожі між собою, але мають також ряд відмінностей: масивнішу чи меншу за габаритами конструкцію, відрізняються кольором стільниці і наявністю додаткових аксесуарів.

Стіл для настільного тенісу – яким він повинен бути?

Зібралися зіграти пару партій під відкритим небом – зверніть увагу на вуличні вироби. Саме такий тип обладнання нерідко зустрічається на території шкільних установ, санаторіїв, парків, дворів. Так, любителі можуть попрактикуватися, поліпшити техніку і з користю для здоров’я провести час. Тенісні столи для вулиці не бояться впливу снігу, дощу, вітру, палючих сонячних променів. У чому криється секрет? Стільниця виготовляється з меламіну (полімерної смоли), а цей матеріал характеризується відмінною стійкістю до різних погодних факторів і механічних пошкоджень. Слід зазначити, що меламін злегка гасить відскік м’ячика. Але не варто спеціально намагатися ламати обладнання, щоб перевірити його на міцність – такі випробування не витримає жодна установка. Скільки коштує якісний тенісний стіл? Оскільки вироби використовуються для аматорських ігор, ціна не буде високою.

Вибираємо тенісний стіл для закритого приміщення

Вибір установок для залів більший, адже можна придбати конструкції для аматорських ігор, тренувальні та професійні. Вони будуть відрізнятися характеристиками, терміном служби, вартістю. Матеріалом для виготовлення стільниці служить якісний ДСП, який забезпечує відмінний відскік кульки, що особливо важливо для змагань міжнародного рівня, підготовки до них. Матеріал нестійкий до несприятливих погодних факторів, ультрафіолетового проміння, тому під відкритим небом використовувати не рекомендується. На ігрову поверхню наноситься спеціальне покриттям проти відблисків, щоб мерехтіння світильників і інших джерел світла не сліпило гравця. Якщо порівнювати з вуличними тенісними столами, то обладнання для приміщень відрізняється ергономічністю, меншою вагою. Більшість моделей оснащено транспортувальними роликами, завдяки яким перемістити спортивний інвентар в потрібне місце не складе труднощів.

Дитячий стіл для пінг-понгу

В наші дні сучасного покупця важко чимось здивувати. Розвивати витривалість і грати в задоволення можуть не тільки дорослі, але також діти. Дитячі моделі відрізняються від дорослих розмірами, що ніяк не відображається на якісних характеристиках. Перевага полягає в багатофункціональності: використовувати можна для пікніка при виїзді на природу, в якості зручного журнального столика. В ігровій формі діти виконують фізичні вправи, активно рухаються, зміцнюють імунну систему, цікаво проводять час.

Професійні, тренувальні, аматорські – ставте цілі і вибирайте потрібний варіант. Купити тенісний стіл можна в Києві, Дніпрі, Львові, Тернополі, Харкові, а також інших містах України.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.