Спорт

Святкували спортсмени

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю в Івано-Франківську відбулося свято спорту. На честь Дня працівника фізичної культури на площі перед Білим будинком міська влада відзначала кращих спортсменів та тренерів міста. «Як міський голова та від імені усього виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради я дякую усім вам за те, що своїми досягненнями ви прославляєте місто Івано-Франківськ, розповідаючи усій Україні, усьому світу про нього, – сказав у своїй промові Віктор Анушкевичус. – Завдяки вам, ще молодим спортсменам, які виборюють свої перші титули, чемпіонські звання, та іменитим, які вже підкорили немало спортивних вершин, про наше місто, як один із спортивних центрів, дізнаються люди в багатьох країнах світу».

Подяки міського голови та грошові премії отримали десять працівників фізичної культури і спорту. Ще 30 спортсменів, викладачів, тренерів отримали почесні грамоти міського комітету фізичної культури і спорту та грошові премії.

Поруч спортивний портал sport.if.ua організував своєрідну ярмарку ДЮСШ та спортивних клубів міста. Їхні представники розповідали усім зацікавленим про свої організації. Таким чином батьки змогли вирішити, у який вид спорту, куди віддати свою малечу, аби вона була сильною та здоровою.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.