Спорт

Студенти ПНУ провели Кубок з футболу на підтримку військових

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Загалом у Кубку взяли участь шість студентських команд Прикарпатського університету. Відбіркові ігри проходили з 15 по 22 травня на стадіоні “Наука”, фінал відбувся на “Хет-Трик Арені” 23 травня.  У фіналі зійшлися студенти з команди  “Лазарет” факультету фізичного виховання і спорту та “F-16” юридичного навчально-наукового інституту. Перемогу з рахунком 5:2 здобули гравці “Лазарету”. 

Студенти ПНУ провели благодійний Кубок з футболу на підтримку військових

Під час турніру студенти та викладачі зібрали 9 400 грн для ЗСУ. Їх перерахували івано-франківському #SaveUkraineNow(SUN), що займається підтримкою сил оборони Прикарпаття на передовій.

Читайте: Прикарпатські спортсменки вибороли срібну нагороду у командному заліку на чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби

Попереду нас чекає велика кількість викликів, але завдяки витримці, дисципліні та стійкості, яку в першу чергу гартує у нас спорт, ми однозначно переможемо. Головне — допомагати нашим військовим, — зазначив після фіналу декан факультету фізичного виховання і спорту університету Ярослав Яців.

Студенти ПНУ провели Кубок з футболу на підтримку військових

Організатори, студентська профспілка ПНУ розповіли, що завдяки таким заходам вдається об’єднувати студентів та викладачів, підвищувати командний дух, та робити добрі справи. За цей навчальний рік на різних заходах, змаганнях та Кубках їм вдалося зібрати понад 200 тисяч гривень для прикарпатських військових.

Студенти ПНУ провели благодійний Кубок з футболу на підтримку ЗСУ

Усі події, які ми організовуємо у час повномасштабної війни мають благодійну складову, на деякі запрошуємо військових, як глядачів або учасників. — розказує  Голова профспілки студентів Назарій Дюк. — Ми віримо, що допомагаючи нашим захисникам з кожним заходом, з кожним збором коштів наша перемога стає ближчою.

Читайте: Франківців кличуть на перформанс львівського театру, щоб зібрати гроші на ЗСУ

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.