Спорт Фото

Студенти ПНУ ім. В.Стефаника їдуть на ХХVII Всесвітню зимову Універсіаду

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася зустріч ректора університету, професора Ігоря Цепенди зі студентами факультету фізичного виховання і спорту, майстрами спорту України зі стрибків на лижах з трампліну Ігорем Якібюком, Віталієм Калініченком та кандидатом у майстри спорту України зі стрибків на лижах з трампліну Віталієм Додюком, які представлятимуть Івано-Франківщину на ХХVII Всесвітній зимовій Універсіаді.

1600

Під час зустрічі ректор університету Ігор Цепенда зазначив, що студенти навчального закладу вже не вперше беруть участь у Всесвітній зимовій Універсіаді та стають її призерами.

1605

ХХVII Всесвітня зимова Універсіада відбудеться в  місті Штрбське Плесо (Словацька Республіка) з 24 січня по 02 лютого 2015 року. В рамках програми спортивного заходу   пройдуть змагання з біатлону, лижних перегонів, лижного двоборства та стрибків на лижах з трампліну. До складу збірної України  ввійшло 68 спортсменів, серед яких і вихованці університету  Ігор Якібюк, Віталій Калініченко та Віталій Додюк.

1606

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.