Спорт

Студенти медуніверситету перемогли на чемпіонаті Франківщини з гирьового спорту

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 22 жовтня, у спортзалі Прикарпатського національного університету Стефаника відбувся на чемпіонаті Івано-Франківської області з гирьового спорту та гирьового хортингу. Студентська збірна медуніверситету посіла перше загальнокомандне місце.

dfe2ba85933d4353e459de71149bd180_xl

Переможцями у своїх вагових категоріях стали студенти другого курсу Олександр Шваб, Ірина Савчин та Ірина Гринюк, четвертокурсники Назар Гривул і Петро Юзьків, лікар-інтерн Юрій Попович. Другі місця посіли студент шостого курсу Володимир Шевага і першокурсниця Христина Макота. Третіми у своїх категоріях стали першокурсники Яна Лкгач і Христина Поп’юк, другокурсники Мар’ян Ідушкевич, Дмитро Шпаков, Григорій Білущак, студентка третього курсу Ольга Щерб’юк, четвертокурсники Назар Ідушкевич, Ярослав Николишин і Віта Паньків, інформує прес-служба ІФНМУ.

“Ми виставили команду з 18 спортсменів, — розповідає заслужений майстер спорту України, доцент кафедри фізичного виховання та здоров’я Роман Михальчук. — Майже всі стали переможцями і призерами у своїх категоріях. Хочу відзначити, що участь в чемпіонаті взяли і наші першокурсники. Вони «поварилися» у цій змагальній обстановці, взяли для себе багато досвіду і заразилися справжнім спортивним духом. Це все стане в пригоді в майбутньому”.

Михальчук відзначив спортзал Прикарпатського університету.

“В одному залі зібрані штанги, тренажери та гирьові помости, – говорить він. – Тамтешні спортсмени мають можливість гармонійно поєднувати різні вправи під час одного тренування. На жаль, у нас поки що немає такої можливості. Та не зважаючи на це, наші студенти виступили дуже впевнено, показали високу майстерність і перемогли”.

Нещодавно студентська збірна ІФНМУ виступила на чемпіонаті України з гирьового хортингу в Харкові. Там іванофранківці зайняли третє загальнокомандне місце.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.