Спорт

Став відомий календар матчів збірної України на Євро-2016

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Після жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2016 року, яке відбулося в суботу, 12 грудня, став відомий календар матчів збірної України.

До теми. Таблиці усіх груп на Євро-2016

futbol_ukraina_bilorus_0-09-20155595

Перший матч зіграємо із діючими чемпіонами світу командою Німеччини в неділю, 12 червня о 22:00 у Ліллі на стадіоні «Гран-Стад Лілль-Метрополь».

У другому матчі на груповому етапі збірна України буде номінальним господарем з матчі із збірною Північної Ірландії. Гра відбудеться у четвер, 16 червня, о 19:00 в Ліоні на стадіоні «Стад де Ліон».

Завершальний матч нашої збірної на груповому етапі відбудеться у вівторок, 21 червня, о 19:00 у Марселі на Стадіоні «Велодром» із збірною Польщі.

Головний тренер національної збірної команди України  Микола Фоменко прокоментував результати жеребкування у Парижі:

«Я ніколи не ворожу перед жеребкуванням. Хто випав, з тими і зіграємо. Про Німеччину і говорити зайве. Польща команда непроста, вийшла зараз на високий рівень, треба буде добре готуватися. Ми їх недавно обігравали, але це вже історія. Північна Ірландія – типовий представник британського стилю. Вони виграли свою групу. Так що можна сказати, простих суперників у нас немає».

Президент ФФУ Андрій Павелко в ефірі каналу «Футбол 1» також прокоментував жеребування:

«Найголовніше, що ми на цій головній події європейського футболу. А ми все зробимо, аби наша збірна підійшла до турніру в найкращому стані.

Цікавою буде перша гра проти Німеччини. Остання гра в Марселі, для нас важлива подія. Адже 21 червня ми зрозуміємо, наскільки вдалим був жереб, чи пройшли ми далі.

Ми зійшлись з нашими колегами, що кожна команда може підійти якнайкраще до турніру. Наша країна хоче якомога далі пройти на Євро-2016. Зустріч із сильними командами це плюс, бо далі наша команда з ними зустрічатись не буде аж до фіналу.

У найближчі дні проведемо виконком ФФУ і представимо програму підготовки. Впевнений, що всі клуби підуть на створення максимально зручних умов для тренерського штабу, аби наші гравці ефективно підійшли до фінальної частини Чемпіонату Європи».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.