Спорт

Спортсмен з Коломиї здобув золото і срібло на Чемпіонаті України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Коломийський легкоатлет Станіслав Гаврилюк здобув золото та срібло Чемпіонату України. Спортсмен продемонстрував свої найкращі результати у потрійному стрибку та стрибку у довжину.

Як пише НТК, 17-річний учень Коломийського ліцею імені Михайла Грушевського легкою атлетикою займається уже 11 років. Тренується під керівництвом Світлани Дорундяк та Петра Лабича у Коломийській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Спортсмен з Коломиї здобув золото і срібло на Чемпіонаті України

Хлопець уже не раз отримував гарні результати на конкурсах та змаганнях. Як розповідає тренерка спортсмена, він демонстрував успіхи ще змалку. Він почав займатися легкою атлетикою у 6 років.

У стрибках у довжину я зайняв 2 місце з результатом 6,90, – каже спортсмен. – А потрійний я виграв з великим відривом – 14,34. Це моя спеціалізація, я більше по потрійному, ніж по довжині.

Наразі Чемпіонат України – найкращий результат Станіслава Гаврилюка. Зараз він готується до європейських змагань. Зокрема, влітку відправиться на Чемпіонат Європи для школярів. А майбутнє планує пов’язати зі спортом.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.