Спорт

Спортсмен із Верховини переміг на Кубку України зі стрибків на лижах

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У селищі Верховина на спортивній базі «Черемош» проведено Кубок України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства серед юнаків 1998 року і молодших, повідомляє Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації.
REU OLYMPICS-SKIJUMPING/

У змаганнях взяли участь 33 спортсмени із Кременця Тернопільської області, Надвірної, Верховини і Ворохти Івано-Франківської області.

Як інформують у Верховинській райдержадміністрації, за результатами змагань стрибків на лижах з трампліна К-20 у віковій групі 2002 року і молодші перше місце виборов Антон Корчук із смт. Верховина, другу  і третю сходинку турнірної таблиці подолали надвірнянці Олександр Бевзюк та Радіон  Грубальський. У віковій групі 2000-2001 р. н. на трампліні К-50 місця лідерами стали Євген Марусяк, Степан Плитка (смт. Верховина), Віталій Гребенюк (м. Кременець).

На трампліні К-50 у віковій групі 1998-1999 р. н. І-е місце  виборов спортсмен з м. Кременець Степан Пасічник, ІІ-е – Іван Зеленчук (смт. Верховина), ІІІ-є місце посів Мазарчук Дмитро (м. Кременець).

У лижному двоборстві на трампліні К-20 у віковій категорії 2002 р. н

і молодші перемогу здобув Радіон  Грубальський (м. Надвірна), «срібло» виборов Антон Корчук (смт. Верховина), а «бронзу» – Янюк Юрій (Ворохта). Переможці нагороджені кубком та грамотами.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.